Намери приказка

събота, 4 януари 2014 г.

Цветове и камъни за деня - 05.01.2014

      
      Мистериозно, мъгливо и магическо - както вие си го направите. Принцесата ви предлага да прекарате неделята по два начина: 
      1. Изберете си няколко филма по ваш вкус, омотайте се топличко с одеалцето, пригответе си хубава топла напитка, че нали вече върлува грипа, вземете си нещо вкусно да се подкрепите и и така - цял ден.
      2. Отидете на тавана или в склада си, извадете прашасалите ски, сноуборд или шейна, облечете си грейката, дано да ви става все още, грабнете щеките, които използвате, за да обирате паяжините по тавана на хола, извлечете някой приятел от уюта на първия вариант за прекарване на неделята и подпалете към курорт по желание. Важното е да имате хъс и жажда за снежни приключения, които, в повечето случаи сега, се ограничават само в рамките на пистата, поради липсата на сняг покрай нея - но и това не е за изпускане. О, и да пратите някоя снимка с животинска шапка, която сте си купили от курорта.
       Независимо кой вариант изберете - важното е да вложите ентусиазъм. Дори и да ви липсва - набавете си го. Годината тепърва започва - използвайте всеки момент да се зареждате положително.
      Така съветва Crimson Princess Jewelry, според указанията на Бъди щастлив човек, живей щастливо,
      На снимката: Ключ към Хаоса и Реда

Няма коментари:

Публикуване на коментар