Намери приказка

четвъртък, 3 април 2014 г.

ФЛУОРИТ


 
http://www.healingcrystals.com/images/pixel_trans.gif

 Флуоритът е силно защитен и стабилизиращ камък. Полезен е за заземяване и хармонизира духовната енергия. Този камък помага да внесете повече интуиция във физическия свят. Енергийните лечители обичат да го използват в работата си. Флуоритът чисти аурата от лошата енергия.
Флуоритът повишава умствените умения, помага за бързата организация и възприемане на информацията, носи яснота и стабилност в иначе хаотична ситуация. Попива отрицателната енергия от околната среда и защитава от манипулации от хора със свръхестествени способности. Заради могъщата си способност да попива отрицателна енергия, този камък трябва да бъде чистен често.
Физически флуоритът засилва костите и зъбите, намалява болката, свързана с артрит. Използва се за подобряване на умствените функции, като балансира химията в мозъка.  В добавка на общите метафизични свойства на флуорита, има уникалки качества, асоциирани с различните му цветове.
Зеленият флуорит помага да се свържем по-лесно с интуицията си. Заземява и абсорбира излишната енергия, включително и природната. Чудесен за лечение.
 
Синият флуорит носи вътрешен мир и спокойствие.
Лилавият флуорит помага да се фокусирате върху Духа и да разберете посланията му. Дава силна защита срещу нежелани намеси в живота ни, а ако е сложен под възглавницата – помага за астрални пътешествия.
Жълтият флуорит носи разбиране и манифестации на интуицията. Камък на единство, хармонизира груповите енергии и повишава креативността. Добър за детоксикация. Привлича просперитет, карайки ни да бъдем оптимисти и да мислим позитивно.
Безцветният флуорит обединява чакрите и помага да видите какво ви задържа в духовната еволюция.


Няма коментари:

Публикуване на коментар