Намери приказка

понеделник, 9 септември 2013 г.

Символи: ПУМА


 Тези благородни котки символизират кураж и сила. Това е защото пумите са свързани със слънцето и слънчевите вибраци в някои култури.
Те са символ на действието, силата, благородството, търпението, тишината, решението, лидерството, а също са и пазители.
Значението на пумата ни говори за наблюдение, внимателно инспектиране на обстановката около целта. В дивото това същество ще наблюдава даден обект без да помръдне сякаш цяла вечност. Още повече - тя прави това неподвижност и с търпение. За онези, които имат нужда от пумата като водач, нека започнат да наблюдават собствения си живот със същата настойчивост като пумата.

Хората, които се идентифицират с пумата като техен тотем, са хора, които обикновено идват на този свят с духовно знание. Онези, които привличат този тотем, имат дълбоко разбиране за духовните въпроси. Имат ясновидска дарба, интуитивни са и най-вероятно имат артистични заложби.
Пумата има защитна енергия. Ако това е вашият тотем, вие сте благословени с такъв яростен и агресивен защитник. Когато я повикате, ще се учудите от помощта, която тя ще ви даде. 

В заключение, важно е да помните, че пумата и нейните роднини са котки на внезапни и смели действия. Имайки този тотем, вие трябва да сте внимателни, тъй като пумите имат навика да действат твърде прибързано. Помолете за търпение и наблюдение на пумата, преди да предприемете действия, за да избегнете неприятните последствия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар