Намери приказка

вторник, 8 октомври 2013 г.

Сугилит




 

 /Снимка: www.gemrockauctions.com/

 

 

Познат е като Камъка на лечителя, подобрява лечебните и ясновидски способности.

Сугилитът е един от любовните камъни на земята. Естествен източник на физическо и емоционално лечение, премахва негативността и гнева, създава хармония и отваря сетивата за духовната енергия и растеж. Сугилитът може да ви помогне да ви даде отговор на големи въпроси като „Защо съм тук?”,  „Кой съм аз?”, „Откъде идвам?” и „От какво имам нужда, за да еволюира душата ми?”. Много духовен камък, който помага да предпазим душата си от шокове, разочарования и травми.

Този камък балансира ума, тялото и духа. Окуражава спокойствието и общото чувство на духовна любов. Заздравява сърцето, помага във физическото лечение и намалява стреса. Толкова е пълен с енергия, че няма нужда да се зарежда, но трябва да се разрежда от енергиите веднъж месечно, поставен между две парчета хематит. Сугилитът помага на човек да стане по-любящ.

Носенето на този камък като бижу е идеален начин за постигане на висши духовни цели, но ако не се стремите към духовното – не го носете, защото е доста могъщ. Този виолетов кристал има способността да подобрява здравето ви и има силно защитно действие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар