Намери приказка

събота, 13 юли 2013 г.

Индиански зодиак: Гъска




Ако искате нещо да бъде свършено, дайте го на Гъската.
Упорити, твърдоглави и амбициозни до крайности, Гъските си поставят цели и винаги ги постигат. Гъските са решени на всяка цена да успеят, не заради одобрението на другите, а заради състезанието със самите себе си. Целеустремеността им ги прави страхотни в бизнеса и спорта. Когато са отгледани в любяща среда успяват във всичко, те са страстни, с добро чувство за хумор, общителни и дори чувствени. В лоша среда, обаче, те са обсесивни, пристрастяват се към лоши пороци и се саморазрушават.
Като цяло Гъските са любознателни, обикновено познават точните хора, сравнително добре си вършат работа. Обикновено могат да носят и десет дини под мишница и да се справят идеално с още някоя допълнителна задача. Лоша черта е, че се смятат за по-знаещи от околните и не обичат да им се противоречи. Обожават да послъгват и да изкарат нещичко от дребни далаверки. Имат доста защитническо чувство към близките си хора. Рядко са моногамни, макар че са способни да се отдадат на един партньор за доста дълго време. Склонни са да изпадат в апатични и гневни настроения, които не се свенят да покажт на всички околни. Имат добър усет за музика, добри домакини са и са обикновено център на вниманието, защото го умеят. Добри майки са и се грижат детето им  да не му липсва нищо, макар че понякога имат определен стереотип, в който изкат поколението им да расте, което не се случва. Сравнително широко скроени хора.
С това приключваме индианския хороскоп. Принцесата се надява да ви е била полезна и да сте научили нещо за себе си и за хората около вас. Ако има нещо друго, за което искате да знаете – не се колебайте да й пишете тук, в блога, или на страницата й във Фейсбук: Crimson Princess Jewelry
Бъдете щастливи!

Няма коментари:

Публикуване на коментар