Намери приказка

събота, 20 юли 2013 г.

Цари Мали Град - мястото, където магията на древността все още съществува!

     Принцесата е безкрайно щастлива, че най-сетне в България има място, където да се почувства като в холивудски филм, където да усети древността, да види една тълпа млади яки мъжаги с римски и прабългарски униформи и дрехи, хванали мечове в ръка и с боен вик на уста, където да види прекрасни дървени скулптори и един безкраен ентусиазъм от участниците в цялата организация. Сърцето й трепваше от умиление, когато видя какво е постигнато само за една година! А всичко това, скъпи приятели, хич не е малко и е САМО на 50 км от София. Уверява ви, че ако го посетите - няма да останете разочаровани.
         Ако успеете да отидете утре на възстановката - няма да сбъркате. Всичко се прави с кеф, професионализъм и много мерак. Основно с местни хора, а всички са облечени автентично - как да не ти е гот да си купиш прекрасно изработен глинен ритон, докато виждаш как до теб грънчарката прави творенията си, облечена с класическа роба от миналото.
         Невероятна емоция е и да се мине по дългия въжен мост, особено ако има някой, който със зла усмивка го клати. Изобщо... очарование, вдъхновение и чудесно преживяване. А миризмата на ново, на дърво и на огън се носи из околността... ах... 
           Насладете се на снимките на Принцесата от това място:
 












































































Няма коментари:

Публикуване на коментар