Намери приказка

сряда, 12 юни 2013 г.

Влиянието на камъните върху представителите на зодия ВЕЗНИ



Дипломатични,романтични, чаровни, социални.
Везнитенепрекъснато се борят за справедливост. Имат нужда от хармония, красота ибаланс във всяко нещо. Понякога Везните са толкова заети да балансират, дасъдят и да претеглят всички варианти, че имат трудност да вземат решения.Везните са много индивидуални и интуитивни, техният първи инстинкт обикновено еверен. Тяхното добре развито чувство за къде искат да отидат и как да стигнатим помага да избягват много беди.
Интензивнототърсене на Везните на хармония ги карат да жертват или да правят бързокомпромис, само за да запазят мира. Те не могат да живеят в състояние напостоянен конфликт и ще изстрадат всякакви неща, за да го избегнат. Заради това,Везните трябва да са непрекъснато на щрек, за да не дават твърде много, за дазадоволят околните. Имат нужда да са наясно със своите интереси и нужди.
Везните иматнавика да отлагат, докато изследват всеки аспект на ситуацията, преди данаправят своето заключение.  Имат, обаче,голяма стамина и енергия и са ценени като партньори или колеги.
Ето и кои камъни им влияят добре:

Опушеният кварц защитава Везните, които търсят начинида направят живота си приятен и свободен от сътресения. Дава концентрацията,която им е нужна да разрешат проблемите си и да се справят спредизвикателствата. Опушеният кварц може да донесе нови идеи на Везните и даим помогне да поддържат баланса и позитивен образ за себе си. Тревожността,невротичността и депресията ще бъде намалена и оставена на заден план, а новитеначала ще идват по-лесно.
Нефритът предлага на Везните жизненост и здраве.Неговият зелен цвят повишава потока на енергиите между чакрите и премахваблокажите. Засилва имунната система и позволява на Везните да сложат в редмислите и чувствата си.
Сугилитът окуражава свободата, самоопределянето исамоограничението. Помага на Везните да се изкачат от подчинените позиции. Поддоброто му влияние, Везните се справят със себе си и се наслаждават наусамотението си.
Хризоколата дава толерантност и хармония. Успокоява стресираните Везни и импомага да се освободят от гнева и омразата по-бързо. Когато вътрешният баланс еразстроен от излишни емоции, хризоколата ще покаже правилния път на Везните.
Малахитът има лечебната сила на природата. Отразявакрасотата на света и се трансформира през сезоните. Малахитът развеселяваВезните и повдига духа им в моменти на беда.
Тюркоазът улавя приповдигнатите вибрации на космоса ипомага на Везните в беда.
Кунцитът дава вътрешен мир и сигурност на Везните, асъщо и увереността да вземат нужните решения. Прави Везните силни исамонадеждни.
Обсидианът отваря съзнанието на Везните за всичкинесбъднати желания и мечти. Този камък има способността да разкрива всичко,което е скрито. Когато Везните разберат откъде идват проблемите – те ще могатда ги разрешат.
Аквамарин – много важен съюзник за Везните. Неговитевибрации носят вътрешна свобода и духовна яснота. Така Везните ще могат даотстояват идеите и желанията си, без да се предават.
Звезден сапфир – този камък подкрепя позитивнитепланове и цели. Изчиства желанието, изостря критичните способности и създаваусещане за мир. С този камък Везните могат да вземат решения без да се съмняватв себе си непрекъснато.
Синият турмалин излъчва сигнали за мир. Той държисъзнанието и душата в баланс и позволява на Везните да живеят в хармония презтрудни моменти. Окуражава ги да се вгледат в себе си, за да се открият ипо-лесно да разпознават съдбата си.
Диамантът подсилва онези, които са родени под знака наВезните и разкрива неща, които са скрити. Учи ги да разпознават нуждата завътрешна хармония и красотата на истинското аз.

Няма коментари:

Публикуване на коментар