Намери приказка

сряда, 12 юни 2013 г.

Камъните и тяхното влияние над представителите на зодия СТРЕЛЕЦ



Оптимисти, свободолюбиви, с добро чувство за хумор, честни
Стрелците като цяло имат позитивен поглед над живота и обикновено искатда споделят добрата си природа с другите. Компанията на стрелците обикновено етърсена, заради позитивната им енергия. Обичат природата и животните.
Стлеците имат силно чувство за отговорност и ясно разграничават добро изло. Трудно им е да стават свидетели на несправедливости и може да изгубяттърпението си и да се поддадат на гнева си. Те са толкова сигурни,ч е техния начинда виждат нещата е правилен, че трудно приемат чуждата гледна точка. Те трябвада внимават да не съдят твърде жестоко другите, само ащото не виждат света посъщия начин като самите тях, а и създават спорове и караници с крайността видеализма си.
Стрелците обожават да пътуват и винаги търсят нови усещания. Те рядко саотегчени и винаги търсят нещо да правят или да преживеят.
Ето и кои камъни им влияят положително:
Лапис лазули помага на Стрелците да осъзнаят към какво се стремят и дасподелят плановете си с другите. Също им помага да открият партньор, с коготода споделят любовта и да ги придружава в приключенията им.
Обсидианът е в помощ на Стрелците, когато преследват целите си впътешествието към самооткриването. Защитава ги от съмнения и негативни влияния,които може да възпрепятстват талантите им. Обсидианът ще им помогне дапреодолеят емоционални блокажи и нездрави вибрации, да възстановят естественияси оптимизъм.
Авантюринът повишава всички техни положителни качества. Тяхната връзкасъс земните магнитни полета засилва вътрешната им жизнерадостност и позитивнитевибрации. Като резултат – те могат да имат положително влияние над света себеси. Осъзнаването на този факт ще им помогне да са по-силни и самоуверени.
Содалитът дава на Стрелците сила да защитават своята гледна точка и даостанат верни на себе си. Увеличава силите им, помага им да се концентриратвърху важните неща и ги води към по-високи нива на разбиране.
Почти прозрачният син топаз е истински спътник на Стрелците във всичкитеим пътешествия. Помага им да намерят пътя си през дивото и им дава сила и куражда продължат.
Лунният камък събужда нови дълбини на креативност и въображение вСтрелците. Той ще им даде по-голяма издръжливост и ще ги защитава отимпулсивност и самомнителност.
Аметистът окуражава Стрелците да следват инстинктите си. Когато е поваленна земята и започва да се съмнява във всичко, аметистът ще му даде духовнатасила да разпознае смисъла на живота. Тогава ще може отново да се изправи и даслуша вътрешния си глас.
Розовият кварц ще помогне на Стрелците да открият нежността и любовта,която често им липсват. Под негово влияние те ще се чувстват по-сигурни изадоволени, особено пред тревожност при нов път.
Турмалинът ще насочва енергиите на Стрелците и техните таланти. Дава имматерална помощ за нови начинания. Но също им напомня, че вътрешнотоблагополучие е истинският източник на щастието. Стрелците трябва да работят надсвоето развитие, за да поддържат добро състояни на духа – пари, статус илисоциален прием не са нещата, които са най-важни.
Опалът е късметлийски камък за Стрелците. Многото му цветове отразяватбезкрайното разнообразие на живота. Стрелците са естествено възприемчиви къмбогатството и променливите цветове на света около тях. Опалът ги напътства къмпо-дълбоко разбиране на многото клетки на духовния свят.
Апатитът и неговата духовна сила обогатява Стрелците да бъдат отворени ида се радват на връзките с останалите около тях. Много им помага, ако им липвамотивация или са раздразнителни. Когато гневът е водеща сила, апатитът може даго държи под контрол. Силен антидот на мъка и негативни емоции.
Халцедонът напътства Стрелците да се вглеждат във важните неща и гизащитава от безпокойство, прави ги по-надеждни.
Синият циркон помага на Стрелците да се съвземат след загуба. Дава имясно разбиране и лекува умствения дисбаланс. Окуражаа ги да признаватреалността, но не ги спира да мечтаят. Този камък ще им помогне да осъзнаятновите впечатления от пътешествия и социални срещи, докато избягватсвръхстимулацията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар