Намери приказка

сряда, 12 юни 2013 г.

Камъните и тяхното влияние над представителите на зодия РАК




Любящи, интуитивни, предпазливи, с въображение – това саРаците.
Те са необикновени индивиди, но много добре осъзнават кое гиотличава от тълпата. Мечтите са интегрална част от техния свят.
Раците имат нужда от сигурност и ще планират бъдещето си донай-малкия детайл. Те може да прекарат дълго време в търсене на технияперфектен партньор, но веднъж избрали, друг няма да погледнат. Като цяло, щомнякой е допуснат във вътрешния кръг Раците, ще му бъдат верни през повечетовреме.
Раците знаят как да чакат, но това не означава, че ще сапасивни, дори могат да са доста агресивни, когато искат нещо. Те предпочитат дане изискват, но очакват другите да разбират техните нужди, чувствителността исмяната на настроенията.
Силната емпатична връзка с някой е много по-важна за Раците,отколкото разума или логиката. Те имат нужда от дълбоки, емоционални връзки, вкоито да се доверяват и да споделят чувствата си. Раците срещат трудност даработят или да прекарват време с хора, с които нямат връзка или взаимноразбиране.
Много раци имат странни аспекти на характерите си. Да сеизразяват и да се освобождават е важно за тях. Ако държат чувствата си в себеси, може да направят някоя язва или нервен стомах. Похвалата е важна за тях имогат да покажат разумни амбиции.
А ето и камъните, които влияят положително на Раците:
Лунният камък учи Раците, че не се прави прогрес, когатоцелта е само във висшите идеали. Принуждава ги да спрат да мечтаят и да сеизправят лице в лице с реалността.
Нефритът дава на Раците самочувствието да вярват всобствените си чувства Малко нефрит в джоба, за да го докосват от време навреме, им дава сигурност в трудни ситуации.
Оливинът помага на Раците да се освобождават от напрежениетои депресията, заради сдържаните чувства. Ефективен е срещу кожни заболявания иметаболитни разстройства.
Хризоколата носи на Раците спокойствие и толерантност,стимулира интуицията и въображението им. Антидот срещу отровата на омразата игнева, помага да се вижда света  като красивомясто.
Содалитът засилва умствените способности. Синият му цвятпомага на Раците да мислят трезво сред силни емоции. Окуражава ги да сеизправят срещу предизвикателствата, от които са избягали.
Родохрозитът с комбинацията си от розово и оранжево даванови сили на Раците. Отваря очите им към невиждани възможности.
Хризопразът има успокояващ ефект и помага на Раците дадостигнат баланс между съзнателните и несъзнателните сфери. Кара ги да целятхармония и задълбочава способността им да се свързват с другите.
Перлите са естествени символи на красота и перфектност.Дават мъдрост и искреност на Раците, помагайки им да се пазят от опасност.
Опалът помага на Раците да се справят в трудности, като сеуповават на собствените си чувства.
Изумрудът дава на Раците стабилност и укротява променливитеим настроения. Дълбокият зелен цвят рефлектира смисъла на живота. Абсорбиранегативните вибрации и защитава Раците от тях.

Няма коментари:

Публикуване на коментар