Намери приказка

сряда, 12 юни 2013 г.

Индиански зодиак: Кълвач




21 юни – 21 юли
Кълваите обикновено са най-грижовните от индианските животински символи.Ненадминати слушатели, абсолютно емпатични и разбиращи, Кълвачите са добърдругар, когато имате нужда от подкрепа.Разбира се, прекрасни родители са, добриприятели и партньори. Те са природно пестеливи, находчиви и организирани. В грижовна среда са любящи, посветени наоколните и много романтични. В лоша среда стават обсесивни, гневливи, ревниви иозлобени.
Кълвачите са едни от интересните представители на зодиака. Много трудно сеоткриват за другите и в повечето случаи ги смятат за надути, което е защитнареакция, а те са просто срамежливи. Изисква се инат и безкрайна упоритост, зада им влезе под кожата някой, но в повечето случаи си заслужава труда.Проблемът с Кълвачите е, че тяхната практичност в чувствата невинаги се появявана правилното място и така рискувт да наранят околните, без дори да гоосъзнаят. Не че са безчувствени, просто гледат на света по различен начин иизлишната мелодрама на другите хора не им е особено по вкуса, макар че сенаучават кога и как да реагират правилно на нея. Обичат да поемат контрола наднещата и са маниаци на тема чистота и подреденост. Склонни са към полигамия,макар че ако открият точния човек, му остават верни – докато не умре любовта.Могат с лека ръка да приключат сериозни дългогодишни връзки, само защото не им изнасявече. Силно суетни са и сериозно се грижат за външния си вид. Жените Кълвачи сасилно любящи майки, особено когато имат дъщери, защото виждат свое мини копие втях, а те много обичат себе си. Мъжете, от друга страна, са несигурни в себеси, вечно търсещи великата си съдба, но рядко я откриват,  обичат да послъгват, както, впрочем и жените Кълвачи,но вярват, че е за добро, сменят често партньорките си, много трудно постигатнещо значимо в живота си.
Като цяло Кълвачите са затворени, суетни, трудно достижими хора, новеднъж достигнати, се привързват силно, любящи родители, примерни служители, нокачат ли се на ръководни постове – малко се самозабравят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар