Намери приказка

събота, 29 юни 2013 г.

Индиански зодиак: ЗМИЯ







23 октомври – 22 ноември
Повечето индиански шамани са родени под този знак. Змията естествено разбира и владее всички аспекти на духа. Лесно се настройва на етерна вълна и е идеална за духовен водач. Уважавана е заради лечителските си способности, затова добре се развива в медицината. Змията се занимава с много неясни, недостижими и мъгляви въпроси, заради което често е възприемана като мистериозна, а понякога и плашеща. Наистина, Змиите са потайни, малко мрачни, но са доста чувствителни и грижовни. В подходяща среда хладната Змия може да бъде страстна, вдъхновяваща, забавна и помагаща. В лоша среда е деспотична, насилствена и склонна към ненормални смени в настроенията.
Змиите, в частност жените Змии, знаят много, обичат да знаят, може да е основно в една сфера, но ще са я научили до болка. Под привидно сериозната фасада се крият силно чувствителни змийчета, които, противно на очакванията, мечтаят за изпепеляваща любов, за прекрасно семейство, деца и целия пакет. Проблемът е, че тази страна я показват много рядко и останалите ги смятат за студени, надути и без желание за сериозно обвързване. Държат на приятелите си и то много, но самите приятели не винаги го разбират, защото Змията в единия момент ще прави всичко за вашето добруване, а в следващия ще отиде и ще ви предаде, но само и единствено според вашите разбирания. Според нейните разбирания – не е направила нищо лошо и това, че й се цупите е пълна глупост. Могат да се забавляват във всякаква среда, но истинската им страст би било нещо, което не е стандартно, не е масово и комерсиално. Обичат различното, почитатели са на изкуствата, обичат да се смеят, много са суетни. Мъжете Змии са почти наравно с мъжете Сови, за които ще говорим следващия път, по напаст за жените. Мъжът Змия обича да изневерява, избива комплекси чрез осъзнатото си превъзходство над по-слабите от него, често прибягва до насилие, обича да пие, арогантен и често саркастичен. Заради тези качества всеки би го избягвал. Но мъжът Змия е адски добър в прикриването им. Само най-близките му хора разбират истинската му лоша страна. Но това е мъжът Змия в лошата му среда. Другият мъж Змия е мил, нежен, работлив, доста често работи в музикалния бизнес, или в някое друго изкуство. Може да се разчита на него, добър и грижовен баща.
Като цяло, Змиите са интересни хора, които могат да бъдат добри приятели, ако не държите много на онази безпрекусловна вярност, добри музиканти, добри артисти, понякога – добри партньори, стига да не попаднете на онези, тъмните Змии. Обичат да се забавляват, но трябва да работят нещо, което истински им доставя удоволствие и виждат смисъла в него – седенето пред компютъра по цял ден ги убива. Мразят лигавщините и не обичат безкрайното тръшкане на другите около тях. Ценете Змиите покрай вас и се старайте да имат добра среда, за да не се преврънта в някой, когото не искате да имате покрай себе си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар