Намери приказка

сряда, 12 юни 2013 г.

Индиански зодиак: ВИДРА





 20 януари - 18 февруари
Малко чудати, неортодоксални, Видрите са трудни за разбиране на моменти.Възприемани  като различни отобщоприетите норми, методите на Видрите не са първите, които бихте избрали,когато трябва някаква работа да бъде свършена. Това е голяма грешка, защото,обикновено, макар и неконвенционални, техните методи са доста ефективни. Да,Видрите имат необикновен поглед над нещата, но те са въоръжени с брилиантновъображение и интелигентност, които им позволяват да са ниво над всичкиостанали. Често са доста проницателни и интуитивни. Видрите са чудесни приятелии могат да бъдат много грижовни. Във възпитателна среда, Видрите сачувствителни, съчувстващи, смели и честни. Оставени сами, Видрите могат да бъдатбезскрупулни,  похотливи, бунтари иизолирани. 
Видрите са много чувствителни за чуждата мъка и настроение и успяват да се нагодят към събеседника си, особено, когато им е близък. Те успяват да го подкрепят в моментите на трудност и искрено да се радват на неговите възходи. Видрите обичат да премислят и обмислят, рядко правят нещо импулсивно. Обичат интригите и клюките, но мразят да са част от тях. Макар и да знаят доста за хората покрай себе си, издават много малко информация за самите себе си. Добра тактика, защото така имат повече козове за другите, а другите знаят ненужна информация за тях.
Склонни са да се самообвиняват за минали събития, които изобщо не са зависели от тях.  Придават си леко надут вид, но в действителност са много раними. Пресметливи са, обичат лукса и красивото покрай себе си. Може дълго време да са без партньор, но в никакъв случай не означава, че са сами. А другият вариант е дълго време да са с партньор, но това да не означава, че са заети. Заради това, че са силно интуитивни, са склонни да усещат неща, които другите не могат, поради това страдат често от уроки.
Като цяло Видрите са чудесни приятели, не се лишавайте от тях.

Няма коментари:

Публикуване на коментар