Намери приказка

сряда, 12 юни 2013 г.

Камъните и тяхното влияние над представителите от зодия ЛЪВ




Щедри, с топло сърце, креативни, с широк кръгозор. Лъвоветеобичат да покажат на всички своето присъствие чрез някакъв жест, зрелище,постъпка и нямат против да са център на вниманието. Те силно не харесват подлотоили жалкото поведение и не обръщат внимание на нищо, за което смятат, че незаслужава тяхното внимание. Лъвовете обикновено или дават много, или не даватизобщо. Те са с голямо сърце и са истински щедри, когато почувстват, че такатрябва. Лъвовете действат по свои правила и имат силата да откажат предложение,което е неприемливо според тях. Непоколебими и със силна воля, те държат докрайна своите решения. Имат силно чувство за чест и дадената им дума е закон,очакват същото и от другите.
Лъвовете са горди от това къде живеят и, ако са щастливи собстановката, са много гостоприемни. Те са верни до гроб и ще защитаватсемейството си, приятелите си и партньорите си докрай. Понякога фокусираното имвнимание или ангажиментите им може да застанат на пътя на растежа им.
Ето и камъните, които влияят добре на Лъвовете:
Ониксът подпомага Лъвовете и кара техните грандиозни планове да се сбъдват. Ониксът трябва да е чисто черен. Той държи ума на Лъва чист и гъвкав.
Гранатът засилва волята и издръжливостта на Лъвовете. Балансира сексуалната им енергия, за да могат да изпитат най-дълбоките радости на любовта. Позитивното му влияние се оказва и върху служебния им живот.
Масления яспис поддържа Лъвовете млади, засилва имунната им система и изчиства аурата им.
Тигровото око подсилва умствените способности на Лъвовете и им помага да се вгледат в себе си. Така могат да превъзмогнат слабостите и ограниченията си. После ще могат да открият, че щастието и собственото благополучие зависи повече от духовното развитие, отколкото от материалните успехи.
Турмалинът има особено силно влияние. Паралелната му структура насочва лъчите на светлината и ги трансформира в позитивна енергия. Затова и турмалинът повлява веднага на психосоматичните неразположения, към които Лъвовете са податливи.
Селенитът със своя пелен блясък носи на Лъвовете скромност и самоконтрол, който ще подхрани тяхната любяща и привлекателна натура.
Жълт цитрин ще донесе на Лъвовете спокойствие и почивка, когато са изтощени от усилията да постигат целите си. Събужда състраданието им и нужното разбиране, за да зачитат чувствата на другите, докато се борят за успех.
Розовият топаз е късметлийски камък за Лъвовете. Той дава искреност, честност и справедливост по пътя на успеха. Също им дава нужната дистанция, за да помислят над нещата, за да не се изтощят.
Хризоберилът има много ползи за Лъвовете. Води до подобряване на взаимоотношенията им с парньори и служители. Дава толерантност и хармония, нежност в личните дела. Помага на Лъвовете да възстановят своя оптимизъм в трудни моменти.
Диамантът има най-чиста светлина. Тези пронизващи лъчи напомнят на Лъва, че истинското лидерство, независимо дали е лично или професионално, включва служене!

Няма коментари:

Публикуване на коментар