Намери приказка

сряда, 12 юни 2013 г.

Индиански зодиак – ЕЛЕН






ЕЛЕН – 21 МАЙ-20 ЮНИ
Този индиански символ е музата на зодиака. Еленът е вдъхновяващ, жизнен и сбърз ум. Със страхотно чувство за хумор, Еленът може да засмее всеки. Многодобра способност за вокализиране. Еленът обожава да води разговори. Това, вкомбинация с неговата природна интелигентност, прави Еленът задължителен гостна всякакви партита. Винаги е наясно със заобикалящата го среда, още по-наясное със своя външен вид. Затова понякога може да е малко самовлюбен. Нарцисизмътна Елена може да се пренебрегне, заради неговия приятен характер иприветливост. Вдъхновяваща сила е, ако живее в приятна среда. Ако, обаче,средата е лоша за него, Еленът става егоистичен, с ужасни настроения,нетърпелив, мързелив и двуличен.
Елените могат да бъдат страхотни приятели – лоялни, добронамерени. Честоимат много познати, но допускат до себе си само няколко човека. За сметка натова, тези няколко човека са наистина най-близкото обкръжение на Елена, а вповечето случаи – те дори нямат нищо друго общо помежду си освен него. Еленътуспява да събере различни по характери приятели, за да може да получаваразнообразието, от което често има нужда. Той може да се впише в различниситуации и класи. Като един хамелеон, Еленът влиза в различни образи, спореднуждите си. Лоялните Елени са способни да се отдадат напълно на своя партньор,но умре ли любовта веднъж – нищо не може да я възкреси и те минават наследващото ниво. Полигамните Елени могат да поддържат по няколко партньоранаведнъж и никой да не разбере.
Грижовни майки и любящи бащи, със своите странности, разбира се. Взависимост от обстоятелствата, майките Елени може да се превърнат в обсебващимащехи, които да тормозят децата си и им налагат онова, което само и единственоспоред тях е добре за децата. Елените са много добри лъжци, но ненавиждат дабъдат лъгани и са способни да си отмъщават години наред за дребна лъжа. Честоживеят в собствен свят, но много добре знаят какво се случва и навън. Себичниса, но с усмивка. Малцина са виждали истинския им образ, но точно това ги правибезкрайно интересни събеседници, приятели и роднини. Елените боравят добре скомуникациите и могат да ви убедят във всичко само с едно телефонно обаждане,например. Обожават игрите и са добри в тях, а ако играете на вързано с Елените,ще ви оставят без пукната пара и ще питат за още. Мразят да се подчиняват направила и закони, макар и да се страхуват от тях. Обичат да са си самигосподари, но в подобна ситуация често остават без път и посока, защото иматнужда от някой да ги побутва.
Като цяло Елените са чудесни приятели, обичат да послъгват, обожават дасе смеят и да разсмиват другите, може да са себични и егоисти, но им е простено– имат да се грижат за всичките образи, които въплъщават. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар