Намери приказка

сряда, 12 юни 2013 г.

Камъните и тяхното влияние над представителите на зодия Скорпион




Решителни, емоционални, силни, страстни
Скорпионите често са сериозни хора, които трудно бихме игнорирали. Рядко секонфронтират, но са винаги готови за отбрана с тайните си оръжия. Носят в себеси инстинктивното разбиране за сериозността и трагичната природа на живота,притежават зряло знание за ирониите на живота.
Веднъж поставили си цел, те няма да спрат, докато не я постигнат. Щепонесат всичко до самия край и ще постигнат целта си. Горди са със силата наволята си и способността да преодоляват препятствия. Знаят, че дори и да отнемевреме, в крайна сметка ще получат онова, което искат.
Имат добра памет и силна ненавист към критицизъм срещу тях самите. Веднъжнедооценени правилно, никога няма да го забравят. Но ако спуснат гарда си и видопуснат в средата и сърцето си, те са истински партньори и приятели. Иматтрудности с изоставянето на връзки с хора и идеи. Дори физически да са сеотърсили от една връзка, емоционално ще останат свързани с нея дълго време, безда могат да се освободят.
Скорпионите имат добро чувство за хумор. Обичат да се социализират,наслаждават се над обра кухня, добри вина и добри ресторанти.
Ето кои камъни ще им помогнат да вземат доброто от живота:
Хематитът е особено добър камък за родените под знака на Скорпиона.Предлага им търпение и мир на ума. С прекрасните си земни тонове, той помага наСкорпионите да правят компромиси и да вярват повече на партньора си, да оставятнастрана желанията си и да се отдават на другите.
Червеният корал помага на Скорпиона да се наслаждава на живота. Носирадост, енергия, чувственост и го защитава от завист и съжаления. Помага да сесправи с ревността и самосъмненията.
Флуоритът предизвиква интелектуалното развитие. Хармонизира позитивните инегативните аспекти на интелекта. Флуоритът помага на Скорпионите  да използват интелектуалните си дарби,издръжливост и воля за доброто на другите и ги пази от арогантен егоизъм.
Обсидианът отпуска Скорпинотие, премахва психологичните проблеми иблокажите в рамената и врата, които често тормозят представителите на тазизодия.
Гранатът позволява на Скорпионите да трансформират емоционалната си силаи сексуалното желание в истинска любов. Червения му цвят им носи хармония съссърцето на любимия им.
Ахатът дава на Скорпионите чистота и яснота, за да разпознаят вътрешнатаси природа. С негова помощ, Скорпионите ще поддържат вътрешната си чистота и щемогат да се справят с всяка трудност, която животът им изпрати.
Нефритът дава на Скорпионите самочувствие. Позволява им да признаяткрасотата на света и да го приемат без компромис. Това им помага да станатпо-чувствителни и да се наслаждават повече на живота. А тяхното щастие ще серазпростре над всички около тях.
Малахитът дава на Скорпионите способността да признават своитенедостатъци и да се справят по-добре с тях. Повишава състраданието им и импомага да изричат трудните истини по тактичен и нежен начин.
Шпинелът, осбено червения му вариант, дава решителност. Помага на Скорпионитеда разпознаят струващите си цели и им дава енергията да ги сбъднат. Намалявастраховете, особено от големи промени като работно място, развод.
Червеният турмалин помага на Скорпиона да се освобождават от планове иидеи, които волята им не може да сбъдне. С негова помощ Скорпионите могат да сеосвободят без да изпадат в депресия или да губят самочувствието си. С червениятурмалин те могат да се отнасят към другите с повече уважение към желанията иидеите им.
Халцедонът подпомага Скорпионите в трудни времена. В най-тъмните моменти,когато всичко изглежда загубено, халцедонът възстановява самочувствието ивярта  в собствените сили и креативност.Така Скорпионите могат да се върнат към живота си с нови сили и да успеят сплановете си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар