Намери приказка

сряда, 12 юни 2013 г.

Камъните и тяхното влияние върху представителите на зодия БЛИЗНАЦИ




Близнаците обичат нови неща. Привличат ги вълненията,промяната, лесно се отегчават. Те ценят личната свобода над всичко останало ипируват над своята индивидуалност. Обичат да бъдат изследователи като децата и да видяткакво има да им предложи света. Искат да слушат какво има да им казватостаналите, да научават нови неща, да посещават нови места.
Близнаците имат забележителна дарба за научаване на езици иса способни да се изразяват с думи по начин, за който другите не могат и да сипомислят. Те имат нужда да покажат с думи всичко, което са научили и сапреживяли.
Близнаците се бунтуват срещо тесногръдието. Притежаватвътрешна гъвкавост и свобода, за която други дори не могат да мечтаят. За тяхзнаем, че могат да сменят посоката си внезапно, дори и нещата да вървят добре.Тяхната гъвкавост може да доведе до чести колебания.
С причлюченски дух, дръзки, иновативните Близнаципредпочитат да са навън с приятели в търсене на нещо ново и вълнуващо, а не даси седят тихо вкъщи. Предпочитат да са част от компания и винаги могат да съживятпартито с непрестанния си поток от идеи и оживени разговори. Понякога, обаче,не са готови тъй лесно да приемат задълженията и отговорностите на членуванетов някоя група и биват обвинени в непостоянство и фалш. Близнаците, за разликаот останалите хора, не смятат за грях промяната на мнението. Да знаят, че няматограничения е нещо много важно за Близнаците.
Ето няколко камъка, които ще им помогнат да подобрят животаси:
Карнеолът подкрепя духовната виталност на Близнаците, анеговата връзка със земята помага на непостоянните представители на тази зодияда поддържат курса си. Служи за една здрава платформа, от която Близнацитемогат да започнат своето духовно пътешествие без да се страхуват, че може да сеизгубят в лабиринта.
Мъховият ахат предлага на Близнаците проницателност иразбиране за различни култури и начини на живот. Дава им възможността даразбират човечеството и да живеят в мир с хората покрай себе си.
Тигровото око окуражава Близнаците да насочат взора синавътре и поддържа тяхното ясно мислене.
Тюркоазът защитава Близнаците от негативните влияния, коитолесно разстройват тяхната аура. Попива нездравословните вибрации и позволява наБлизнаците да поддържат своята духовна чистота и жизненост.
Кехлибаръ дава на Близнаците мир в търсенето на новите инеоткрити досега територии. В топлия му блясък Близнаците ще открият нужнатаувереност, за да реализират плановете си.
Цитринът осветява пътя на Близнаците и им осигуряваемоционална яснота, от която имат нужда, за да си проправят път средтрудностите. Също им помага да заземят духовните си възгледи в истинския свят ида разширят емоционалния си живот.
Жълтият сапфир дава упора н Близнаците за всички технипланове и цели. Подсилва волята им и им помага да бъдат по-решителни да сечувстват добре със собствените си решения. Сапфирът е особено ефективен влечението на стрес, безпокойство и нервни сривове.
Целестит – този камък е труден за откриване вече – чистобелите и бледосините варианти дават спокойствие на ума и релаксация. Иматуспокояващ ефект и даряват носителя си с ясен и буден дух. Помага за борба счувството, че сме затрупани и претоварени. С негова помощ Близнаците могат дасе наслаждават на безбройните си интереси и да съчетават натоварения си график,и въпреки това да запазят добрия си тонус и дипломатични таланти-
Апофилитът премахва нервността и помага на Близнаците данамерят мир на ума си, дори и в най-трудни моменти. Както и може да се използвав случаи на парализиране от страх, за да не се повторят никога.
Аквамаринът помага на Близнаците да станат едно снай-дълбоките нива на своето същество. Помага на Близнаците, че истинскатасвобода се нуждае от известни граници. С помощта на аквамарина Близнаците могатда преодолеят съпротиви и ограничения в духовната си свобода.
Халцедон – синьобелия вариант на халцедона носи наБлизнаците вътрешен мир, помага им да се вслушват във вътрешнияс и глас и да сачувствителни към красотата на цветовете. Прави тяхната реч по-спокойна и дорипо-прецизна. В добавка им помага да избягват клопки по духовния им път.

Няма коментари:

Публикуване на коментар