Намери приказка

четвъртък, 13 юни 2013 г.

Камъните и тяхното влияние над представителите на зодия Козирог




Практични, амбициозни, дисциплинирани, търпеливи
Козирозите се смятат за най-трудния знак за характеризиране, тъй като са с най-различни типове. Повечето споделят чувство за фатализъм, което води до един вид приеане, което различно от радостните Водолеи. Козирозите приемат, че страданието, трудностите и изпитанията са част от живота. Даже са доста подозрителни, когато всичко е наред. Те приемат ролята в живота, но нямат гъвкавостта за промяна.
Докато другите мечтаят какво биха направили, ако спечелят билет от лотарията, Козирозите вече са спечелили парите си по трудния начин и са ги инвестирали разумно. Те ще направят всичко възможно, за да изпълнят задълженията си. Те са винаги навреме и в крак с модата. Издръжливи и амбициозни, те разчитат на собствената си сила, за да стигнат там,н акъдето са тръгнали.
Те са традиционалисти, обичат нещата просто да бъдат такива, каквито са. Докато са способни на дълбоки и страстни чувства, сериозният им поглед над живота и работата ги затруднява да разчитат на други. Но преди да се отворят и да споделят чувствата си, трябва да са сигурни, че могат да се доверят и че тяхната привързаност е истинска. Така им е трудно да се наслаждават на живота си и да създават дълготрайни връзки.
Козирозите имат инстинктивно знание за властта и как да я използват. Някои от тях не казват на хората какво да правят, а как да го направят. Те демонстрират завидна дълбочина на знание за даден въпрос и навлизат в детайли, когато го обсъждат. Ако сгрешат, години ще им отнеме да я признаят.
Ониксът повишава мъдростта и спокойствието на Козирозите. Помага им в борбата към по-високите цели и да оценяват красотата на живота. Ониксът засилва чувството им за отговорност и им помага да разпознават отрано конфликтите.
Малахитът им помага да осъзнаят подсъзнателните си желания, мечти и чувства. Ако позволят малко повече емоции в живота си, успехът и удовлетвореността им ще бъдат по-големи.
Ахатът помага на Козирозите да се чувстват в безопасност и да бъдат спокойни. Много важен е за онези, които не се отпускат и сред най-близките, тъй като ахатът дава способност да се доверяват и да пуснат гарда.
Мъхов ахат е късметлийски камък за Козирозите. Осигурява им щастие в любовта и повишава комуникацията с приятели и колеги
Ясписът окуражава самоувереността на Козирозите. В същото време, им напомня, че търсенето на симсъла трябва да отиде извън ежедневието им.
Обсидианът им помага да постигат целите си. защитава ги от негативни емоции и вибрации, които изцеждат силите им. Така ще избягват емоционалните проблеми и ще постигнат баланс и стабилност.
Опушеният кварц помага на Козирозите да намалят привързаността си към материалните неща и да станат по-чувствителни и разбиращи към околните.
Цитринът засилва аурата на Козирозите и тги води към самоувереност и добросърдечност. Помага им в трудни времена.
Сапфирът и опушеният кварц работят добре заедно, за да помогнат на Козирозите да разпознаят природата на момента и да се научат да признават свещените принципи на космоса.
Планинският кристал им помага да постигнат яснота и духовна чистота. По този начин те могат да отидат отвъд границите на своите очаквания и да отпуснат хватката на задълженията, за да се наслаждават на живота.
Диамантът засилва концентрацията им и води до постигане на целите им. Отваря ги към изкуствата.
Черната перла има успокояващ ефект над Козирозите. Дори и да имат горчиви преживявания, тя ще им помогне да извлекат поуките от тези преживявания.
Тъмнозеленият вид на турмалина помага на Козирозите да постигнат богатство и слава. Напомня им, че това са награди за усилията и здравата работа. Помага им да обуздаят естествената си гордост и арогантност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар