Намери приказка

сряда, 12 юни 2013 г.

Яспис Далматинец – за детинска радост и удоволствие от живота!




Далматинският яспис, познат като Далматинец, е камък, който ви помага дасчупите бариерите, които сте изградили около себе си. Това ви помага дапродължите в живота си и да откриете истинската причина да сте тук и сега. Можеда премахне жаждата за отмъщение над онези, които са ви сторили зло, авибрацията му позволява да се отърсите от липсата на доверие в другите хора.Енергията му ви кара да сте по детински щастливи и весели, носи частичкаигривост в живота ви. Черните точки са черен турмалин, което дава на този камъксвойстваат и на турмалина – духовно развитие и защита.
Този камък е открит в Мексико и е базиран на основата на кварца с чернипетна, които вече писахме, че са черен турмалин, а когато е с кафяви петна –това е дравит, кафяв турмалин.
Често срещан камък, лесен за намиране. Произходът на името му идва, когатоминьорите, които го откриват, виждат приликата с козината на далматинците и гокръстили така, за да може обикновените хора да го запомнят.
Този камък има прекрасна енергия, с която ви напомня, че трябва да сенаслаждавате на живота и е в реда на нещата да се забавлявате. Турмалинът внего дава енергия, която окуражава положителното отношение, добрият късмет ищастието, независимо от условията в живота ви.
Намалява усещането за обезкуражаване и ви помага да се освободите от нещата,които сте надживяли. Далматинският яспис ще ви вдъхнови с вяра и посвещение къмдругите, сообено онези, с които имате близки взаимоотношения. Ще ви даде сила,за да сторите това, което е нужно да бъде сторено, ще ви помогне да я карателеко, когато имате свободата за това. Чудесен камък, ако имате проблеми съссъня, ще ви освободи от кошмари. Това е, защото черният турмалин в него щеизсмуче отрицателната енергия или дисхармонията, но няма да я абсорбира, а ще яконвертира в позитивна енергия.
Интересното е, че този камък е много полезен за ветеринарите, защото помагана животните и има подобен ефект и над хората – успокоява. Добър камък е закръвната и имунната система.
Способността да се радвате на живота като дете ще ви донесе подобрение в цялостното ви емоционално състояние.Черният турмалин ще ви защитава и ще ви предупреждава, когато се задаваопасност.
Ясписите са много любящи камъни и работят по деликатен начин, за даизлекуват бавно и нежно проблемите ви. Изключително защитават срещу депресия инегативно мислене. В допълнение окуражават решителността, за да успеем да видимидетие си в действие. Много полезни камъни за онези, които започват собственбизнес.

Няма коментари:

Публикуване на коментар