Намери приказка

сряда, 12 юни 2013 г.

Камъните и тяхното влияние над представителите на зодия ТЕЛЕЦ



 

Търпеливи, стопли сърца, надеждни и упорити – това са телците.
Най-важнотонещо за един представител на зодия Телец е спокойната обстановка и щастливотоим семейство. Те живеят за хората, които обичат. Създават истински приятели. Ище направят всичко възможно да помогнат на някой в нужда, но само ако сметнат,че се налага. Малко са стиснати и хапливи, но невинаги това е истината. Тяхнатанужда от сигурност ги кара да пазят всяка стотинка, за да не изпадат в нужда.
Докато някои гивъзприемат като егоисти, а те обичат да защитават първо собствения си интерес,те всъщност искат онези, които са им на сърце, да са добре също. Рядко са импулсивни,винаги мислят внимателно преди да действат. Понякога рискуват да отлагат и стова да загубят първоначалния си импулс, за да действат разумно. Ценни ипроницателни съветници са, внимателно ще измислят стратегия за вас и ще изчакатдо най-правилния момент, за да изпълнят плановете си. Добре решават проблеми,обикновено излизат с доста практично решение за тях. Упорити са, обичат да са векип, но дълго няма да седят в ролята на последователи, защото доминиращата имстрана бързо ще излезе на повърхността.
Не обичат да сав светлината на прожекторите. Имат много интереси във физическите дейности, ноне обичат особено да ги изпълняват. Наслаждават се и на това да са наблюдатели.

Родохрозит  - има доста положителен ефектвърху Телеца. Дава позитивен образ на самия него и спомага за спонтанния изразна емоциите. Телците често неглижират тези аспекти на собственото им аз,особено, когато са притеснени за финансовото си бъдеще. Това може да превърнетяхната естествена пестеливост в мизерия. Но родохрозита може да пребори тазитенденция.
Розовият кварцдава основа на родените под знака на бика да се обичат и да се грижат за себеси. Когато са нападнати от проблеми в работата или семейството, в розовия кварцще открият утеха и спокойствие. Това ги освобождава да мислят трезво.
Ахатът засилвасериозния и земен характер на телците. Защитаващото влияние на ахата помагатехните мечти да се превръщат в реалност.
Хризокола –този камък отваря очите на Телеца за красотата на природата и му помага давижда единството между земята и небето. Така той се освобождава от съмнениятаси и прави своя живот по-богат и щастлив. Стресът и напрегнатостта сенамаляват.
Авантюрин-  носи търпение и спокойствие. ОкуражаваТелеца да мечтае, което носи полза на онези, заровени в материалния свят.
Малахит – правитовара на Телците по-лек и им помага през времена на промяна. Учи ги, че всичковъв вселената е в процес на промяна, че човекът, като интегрална част откосмоса, може да претърпи промяна и обновление.
Обсидиан-помага на Телеца да се свърже с чувствата си и да остане на земята в същотовреме. Това му позволява преживее бурите, които му поднася живота.
Цитрин – давана Телеца чувство на сигурност, което е важсно за него. Телците обичат да ядат– цитринът помага за детоксикацията и прави кожата здрава и красива.
Изумруд –зарежда често натоварените телци с енергията и свежестта на младостта. Спомагаза добрата концентрация при мисловните процеси.
Цирконий – помага на Телеца да намери своя път във времена на загуба, мъка исмърт. Преборва стесняването на хоризонта, носи разбирателство с реалността,докато стимулира силата на въображението.
Диамант – тозискъпоценен камък носи на Телеца прозрението за по-висшите идеали и ценности,което му помага да не мисли само за собствената си изгода..

Няма коментари:

Публикуване на коментар