Намери приказка

четвъртък, 27 юни 2013 г.

Камъните и тяхното влияние над предстаителите на зодия РИБИ






С въображение, състрадателни, чувствителни, всеотдайни

Рибите живеят в свят на чувства и са изключително чувствителни. Не е рядко срещано да чувстват не само своите товари и радости, а и онези на всички около тях. Тези емоционално сензитивни същества често слагат нуждите на другите пред своите собствени. Така са уязвими и често ги използват.
Рибите се опитват да скрият уязвимостта си зад маска на свръхсамочувствие, но не са добри в поддържането й. Тяхната крайна чувствителност им пречи да водят лесен социален живот. Те са подвластни на депресия и самосъжаление. Трябва да внимават към бягства от това, свързани с пристрастявания – наркотици, алкохол, хазарт.
Ако рибите останат верни на идеалите си и не се затварят от света, имат възможността да видят най-дълбоките тайни и мистерии на живота. В противен случай ще се намерят в затворя на трудностите на живота и ще се откажат, за да избегнат конфликта.
Аметистът дава на Рибите сила и кураж да се отворят за любовта. Засилва креативността им, помага им да изрязяват чувствата си.
Флуоритът повишава тяхното разбиране и им помага по-лесно да разберат някои истини.  
Гранатът дава сила, енергия, късмет и успех.
Ахатът засилва стамината и търпението на Рибите. Помага им да са здраво стъпили на земята.
Нефритът подпомага и засилва любящата и емпатична природа на Рибите.
Розов кварц ще донесе хармония и по-добро справяне с трудносттие на живота и промените в настроенията.
Опалът носи щастие на Рибите и възстановява от депресии и любовна мъка.
Диамантът влияе най-силно на зодия Риби. Чистотата му помага на Рибите да разберат чувствителността си и да се справят по-добре.
Цитринът предпазва Рибите от потискане на чувства. Потискането на чувства създава блокажи в слънчевия сплит и води до загуба на мир, недоволство и раздразнителност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар