Намери приказка

сряда, 12 юни 2013 г.

Тигрово око




Тигровотооко слива вибрациите на земята с тези на слънцето. Този камък може да предложиподкрепа в нови начинания и помага възстановяването на хармонията в нашияживот. Тигровото око защитава този, който го носи, особено по време на дългипътешествия. Също така повишава чувството за сигурност и самоуважение.Тигровото око е идеален камък за повишаване на силата на волята. Помага да сепридобие изобилие и богатство, повишава стабилността и баланса, които водят къмзадържане на полученото богатство. Тигровото око ни помага да се борим с алчносттаи злоупотребата с властта.
Римскитевойници носели тигрово око по време  набитка, за да бъдат защитени. През това време за този камък се смятало, че носияснота и проницателност за дадена ситуация, веднага – тук и сега, по този начинвойниците можели да видят истината за бойното поле, без да бъдат подмамени.
Тигровотооко повишава концентрацията, балансира ин и янг енергията, както лявото и дяснотополукълбо на мозъка. Носи просперитет, в повечето случаи – по най-директнияначин, във формата на материални ценности. Помага да виждаме нещата, каквитоса, без илюзии.
Тигровотооко излъчва нежни вибрации, които носят мир и спокойствие, дори в моменти наголеми сътресения и промени. Много добър камък за медитация, където повишавакуража, решителността, търпението и носи позитивна енергия. Премахвадепресията.
На всеки15 дни трябва да се пречиства на течаща вода и да се зарежда на слънце, заеднос планински кристали.
Синьото тигрово око успокоява и премахва стреса. Помага на хората с огненхарактер, които са силно тревожни и с фобии. Забавя метаболизма, охлажда твърдесилния сексуален нагон.Червеното тигрово око е стимулиращ камък, който премахвалетаргичността и дава мотивация, засилва слабия метаболизъм и повишавалибидото.
Червеното тигрово око може да се сложи на каишката надомашната ви котка, за да я пази. Помага на деца да преживеят последиците научилищен тормоз. Привлича парите, добър камък за след операции, добър сексуаленамулет за мъже.

Няма коментари:

Публикуване на коментар