Намери приказка

сряда, 12 юни 2013 г.

Влиянието на камъните над представителите на зодия ОВЕН




ОВЕН
Овните са ентусиасти, уверени, смели и с приключенски дух.Те са водачите на глутницата. Ако искате летящ старт на проект, обадете се нанякой Овен. Те предпочитат да инициират даден проект, а вместо да го завършват,искат да наблюдават самия процес. Но това не е признак на арогантност, изисквасе способност да се фокусираш, за да бъдеш велик водач.
Овните рядко губят от поглед целите си – независимо дали вличен, или в професионален план. Искат да бъдат винаги първи и то – най-добрите.Тяхната волева природа има своите позитивни и негативни страни. Понякога можеда навират идеите си в лицата на нежелаещи хора, не обичат да пускат юздите наконтрола, а това прави трудно отпускането им в ръцете на други хора. Те необичат да изглеждат слаби или безпомощни. Ако овните се чувстват слаби,започват да чезнат, вечно в лошо настроение, раздразнителни изблици на вълни.
Овните не живеят в миналото. Отворени са и понякога, зарадиотворената си природа, отиват твърде далеч – например, да се смеят с глас нанещо, което другите смятат за обидно. Дори и да обиди някого, Овенът ще сеизвини бързо, стига да схване, че е обидил някого. Овните имат млад дух, койтосе запазва и през зрялата им възраст, доста често започват „нов” живот следпенсиониране.
Но стига сме говорили за нещо, което вече знаем. Днес щеговорим за полускъпоценните камъни и тяхното взаимодействие с представителитена зодия Овен.

Ясписът символизира воля. Той дава на Овена енергия.Червените варианти на каъмка спомагат за сексуалното желание и плодовитостта,но също и за вътрешен мир и хармония. Засилва усещането за себе си икреативната изява. Червеният яспис, обаче, може да повлияе и на негативнитечувства като гняв, ревност, омраза, а също е добър за онези, които лесно серазсейват.

Аметистът е добро допълнение за характера на тази зодия.Както и рубинът, аметистът помага на Овните да се отворят и ги водят къмвътрешната им духовност. Въоръжени с аметист и собствената им воля, Овнитемогат да направят нещо напълно неочаквано, изненадвайки онези, които ги виждаткато простовати реалисти.

Карнеолът помага на Овните, когато са се впримчили вамбициозни цели и схеми, да не забравят за тук и сега. ОВните обичат да сенаслаждават на живота. С малко помощ от карнеола, Овенът може да си позволивремето, нужно за почивка и възстановяване.

Хематитът връща Овена на земята, когато започне да летитвърде високо, и възстановява връзката му с реалността, а също засилвафизическата му енергия.

Гранатът увеличава самоувереността на Овните. Подкрепяпозитивните начинания и предпазва от загуба на перспективата.

Рубинът помага на Овена, когато е няма идея как да постигнецелите си. Засилва интуицията и креативността. Рубините могат да засилят инеговата страст, особено към партньора му, което той понякога пренебрегва,защото трябва да спусне бариерите си.

Диамантите окуражават онези, родени под знака Овен да сецелят дори по-високо. Чистият блясък на диаманта разкрива и техните слабости иим помага да се преборят с тях.

Кианитът спомага за медитация. Премахва енергийните блокажи,а в същото време активира, успокоява и спомага за лесното преминаване напозитивната енергия. Премахва отрицателните мисли и приповдига настроението. Снегова помощ Овенът може да достигне доста по-високи нива.
Принцесата се надява, че с тази информация ще помогне на Овнитеда избират камъни, които ще им помагат в живота. И не забравяйте – не виеизбирате камъка, той избира вас!

Няма коментари:

Публикуване на коментар